Investeer in een schonere toekomst

Deze organisaties investeren in onze innovatieve oplossing voor circulaire steden. Overweeg je om hetzelfde te doen?

Lees meer over Byewaste in ons Impact Rapport, of neem contact op met ons vriendelijke team.
We maken graag kennis!

Onze Investeerders

DigiCirc is een Europees acceleratorprogramma voor circulaire steden. Ze brengen bedrijven, overheden en onderzoekers samen om zich gezamenlijk in te zetten voor een belangrijke behoefte: de verduurzaming van onze economie.

"Wij zijn erg trots op de oplossing en de ondernemersvaardigheden die door Byewaste zijn ontwikkeld - ze hebben met succes de bewustwordingsfase doorstaan en een gemeenschap van supporters, partners en Europese klanten opgebouwd die een nieuwe re-commerce-aanpak bieden. Een nieuwe manier van recyclen!"
"Met het geven van een tweede leven aan spullen werkt Byewaste aan een duurzame en circulaire toekomst. ImpactCity ondersteunt bedrijven als ByeWaste bij het verder opschalen van hun bedrijf; 'Doing good and doing business'."

ImpactCity ondersteunt startups & scale-ups in Den Haag met een sterk aanbod aan diensten en een groot internationaal netwerk. Zij helpen deelnemers om te ondernemen met impact, samen met duizenden creatieve entrepreneurs.

Stichting DOEN gelooft in een groene, sociale en creatieve samenleving. DOEN ondersteunt vernieuwende initiatieven van voorlopers en geeft deze een vliegende start. Zo kunnen zij anderen inspireren en laten zien dat verandering mogelijk is.

“De app van Byewaste maakt het voor consumenten makkelijk om nog meer afval te scheiden. De startup heeft de potentie om de verbindende factor te zijn tussen de consument, de afvalinzamelaars/ -verwerkers en recycle- en kringlooppartijen”
“Burgers en circulaire bedrijven komen door Byewaste met elkaar in verbinding via eenvoudige huis-aan-huis inzameling. De verzamelde data geeft een goed inzicht in materiaalstromen. Dit is relevant voor gemeenten, inzamelaars en verwerkingsbedrijven.”

CityLab010 ondersteunt en stimuleert de energie van ambitieuze stadsdromers, zodat hun dromen voor en in Rotterdam realiteit worden. 

Oterap wil dat gepassioneerde ondernemers een eerlijke en stabiele toekomst vol groei tegemoet gaan. Ze investeren in bedrijven die duurzame verandering teweegbrengen.

“Byewaste heeft een heel slim concept ontwikkeld waarbij gemeentes geholpen worden om Social Development Goals te halen en burgers het gemakkelijk wordt gemaakt eigendommen een tweede leven te geven.”

Wat doen we met het geld?

Al het geld dat we ontvangen, gaat naar het onderhoud van onze service. Onze investeerders helpen ons om de kosten van uitbreiding, logistiek, opslag en het salaris van onze medewerkers te dekken.

Download rapport

Investeerders over ons

CityLab010
Door de spullen gratis aan huis op te halen, verlaagt Byewaste de drempel voor hergebruik en recycling.

Lees meer
DigiCirc
Byewaste heeft de visie om de perceptie van afval van burgers te veranderen en gebruikt moderne technologie om afval een tweede leven te geven.

Lees meer
Impact City
Recycling is kapot, het moet gerecycled worden. 

Lees meer
Doen Foundation
Het weggooien van spullen heeft een enorme negatieve impact op het milieu. Met hun initiatief helpt Byewaste gemeenten om hun restafval te verminderen. 

Lees meer
Oterap BV
Byewaste zorgt voor een infrastructuur zodat burgers gemakkelijker huishoudelijke producten en apparaten kunnen inleveren voor recycling en hergebruik.

Lees meer