Samen staan we sterk

Onze partners helpen ons om alle spullen die we inzamelen een tweede leven te geven. Zo maken we ons hard voor een duurzamere samenleving.
Wil jij deel uitmaken van de revolutie?

Samen staan we sterk

Onze partners helpen ons om alle spullen die we inzamelen een tweede leven te geven. Zo maken we ons hard voor een duurzamere samenleving.
Wil jij deel uitmaken van de revolutie?

Ontmoet onze partners

BOER Group
De textielindustrie is een van de meest vervuilende industrieën die er is. Daarom hebben wij onze krachten gebundeld met deze partner om de inzameling en recycling van gebruikt textiel te optimaliseren.
Het Goed
Via de kringloopwarenhuizen van Het Goed krijgen niet alleen spullen, maar ook mensen een tweede kans. Deze partner zet namelijk werknemers in met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Cyclus
Cyclus ondersteunt gemeentelijke opdrachtgevers bij het creëren van een schoon en veilig leefmilieu. Wij hebben samen met deze partner onze gratis ophaalservice opgezet in Krimpen a/d IJssel.
Boekenbalie
Boekenbalie partner koopt tweedehands boeken in, om deze tegen een lage prijs door te verkopen. Zo geven ze een tweede leven aan de boeken die bij jou in de kast stof staan te happen.
A&M Recycling
Van traditionele afvalinzamelaar heeft A&M Recycling zich ontwikkeld tot een toonaangevende en innovatieve speler in de circulaire economie. Deze partner zoekt voortdurend naar nieuwe, betere manieren van afvalmanagement.
Wear
Gamechangers wanneer we het hebben over duurzame fashion. Deze Rotterdamse partner zamelt pre-loved sneakers in om deze volledig op te knappen in hun Fresh Step Factory, ter voorbereiding op een tweede leven.
reBuy
Race Against Waste motiveert mensen om bij te dragen aan de overgang naar een circulaire economie. Met de educatieve acties E-waste Race en Textiel Race leren jaarlijks kinderen van meer dan 600 basisscholen over dit onderwerp.
RetourMatras
RetourMatras staat voor duurzame matrasrecycling. Zij zorgen dat de kostbare materialen in gebruikte matrassen niet verloren gaan, maar worden gebruikt als grondstoffen voor bijv. isolatiemateriaal.
Irado
Irado faciliteert een schone en duurzame samenleving. Deze partner verzorgt het afvalbeheer, de reiniging, en het onderhoud in 4 Zuid-Hollandse gemeenten.
Irado
De eerste Europese CIC Innovatiehub, gelegen in het centrum van Rotterdam. Een thuisbasis voor startups, scaleups en ondernemers, waar samenwerking en het uitwisselen van kennis wordt aangewakkerd.

Sluit je aan bij ons netwerk

Bij Byewaste hebben we als missie om afval te verminderen en hergebruik, reparatie en recycling te stimuleren. Om dit doel te bereiken, werken we graag samen met gelijkgestemde bedrijven.

Deelt jouw organisatie onze visie voor een circulaire toekomst? Dan horen we graag van je! Ontdek hier de voordelen van het opzetten van een samenwerking.

Join our network

At Byewaste, we are on a mission to reduce waste and promote reuse, repair, and recycling. We are always on the lookout for like-minded companies to collaborate with.If your organisation shares our vision for a circular future, we would love to hear from you! Discover the benefits of joining our network here.

Wil je van alle functies van Byewaste gebruik kunnen maken?

Download dan de app op je telefoon.
Download

Kan je de app niet downloaden op je telefoon?

Open de web-app rechtstreeks in je browser.
Web App
Download