Ons team zet zich in voor een duurzamere toekomst.

Tommaso Troiani

CEO

Ik ben Tommaso, een van de oprichters van Byewaste. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het samenstellen van het beste en meest gepassioneerde team en het afvalvrij maken van de wereld. Ik heb Byewaste opgericht omdat ik niet kon geloven dat de enige praktische oplossing om waarde uit afgedankte spullen te herwinnen was om ze te vergeten of hoogstens te verbranden.

Francisco Rivera

COO

Ik ben Francisco, een ondernemer en wetenschapper met een PhD in wording. Mijn expertise ligt in de ontwikkeling van circulaire economieën. De laatste jaren heb ik mij beziggehouden met het ontwikkelen van technologieën voor het terugwinnen en recyclen van afval in Nederland. Ik ben medeoprichter van Byewaste: een community-gedreven oplossing voor het scheiden en recyclen van huishoudelijk afval. We richten ons vooral op materialen die gemengd schadelijk zijn voor het milieu, maar die teruggewonnen kunnen worden als grondstof wanneer deze goed worden gescheiden. Ik ben ervan overtuigd dat nieuwe kennis en technologieën intelligent kunnen worden ingezet om een werkelijk circulaire economie tot stand te brengen door middel van winstgevende innovatie.

Riccardo Testa

CTO

Hallo, ik ben Riccardo. Ik zet mij al mijn hele leven in om het leven van mensen te verbeteren door het ontwikkelen van software. Bij Byewaste ontwerp ik de technologie die burgers en afvalbedrijven met elkaar verbindt. Als developer ben ik actief betrokken bij alle fasen van de productontwikkeling, van het concept tot de implementatie. Ik houd er daarnaast ook van om omringd te zijn door groen. Ik reis zoveel als ik kan om wonderen van de natuur over de hele wereld te aanschouwen. Ik wil me dan ook graag actief inzetten voor het behoud hiervan, daarom is de missie van Byewaste zo belangrijk voor mij. Ik ben ook van mening dat onze service burgers kan helpen hun verantwoordelijkheden met betrekking tot het milieu gemakkelijker te vervullen.

Maarten de Goede

Android Developer

Hey! Ik ben Maarten, een developer bij Byewaste. Ik ben 24 jaar oud, ik kom uit Nederland, en ik woon in Rotterdam. Naast werken bij Byewaste studeer ik deeltijd informatica. Ik hou er van om kunst, design, en technologie samen te brengen om geweldige software te maken. Mijn hobbies zijn: bordspelen, gamen, lezen, camperen, wandelen, koken, en interessante dingen maken zoals een cocktail machine of een applaus app.

Florent Maccario

Senior Bedrijfsanalist

Hallo, ik ben Florent, senior bedrijfsanalist. Ik adviseer de afgelopen jaren allerlei soorten organisaties om zo weerbaar mogelijk te worden, met een focus op circulaire economie en vooral op afvalpreventie. Bij Byewaste ga ik samenwerkingen aan met externe belanghebbenden om het bedrijf te helpen groeien en ik geef ook strategisch advies over duurzaamheid aan de oprichters van het bedrijf. Ik ben enorm enthousiast over de missie van Byewaste, aangezien onze service de hergebruik- en recyclingpercentages zal verbeteren door het bieden van een eenvoudige inzamelingsoplossing aan de gebruiker.

Gabriele Menichelli

Marketing Specialist

Hi! Ik ben Gabriele, de Marketing Specialist van Byewaste.Ik woon al 4 jaar in Amsterdam, waarnaast ik ook veel tijd besteed in Italië. Ik ben altijd gepassioneerd geweest over digitale startups en marketing strategieën. Daarnaast houd ik van het ontdekken van nieuwe culturen en heb ik in meerdere landen gewoond. Voordat ik naar Nederland kwam, woonde ik in Albanië, de VSA, Australië, en Portugal. Ik ben fan van techno muziek, ik vind het leuk om naar ‘raves’ te gaan en om ernaar te luisteren omdat het zo opwindend is. Ik vind het ook leuk om te sporten, vooral kickboxen.