Eigenaar van een bedrijf?

Verbeter uw duurzaamheidsinspanningen en verlaag de kosten door samen te werken met Byewaste.

Neem vandaag nog contact op met ons zakelijke team.
.

50k
gebruikers in 8 verschillende steden in Nederland.

.

10+
zakelijke partners voor alle verschillende stromen.

.

100 ton
van hoogwaardige items geleverd aan onze partners.

Hoe het werkt

Stap 1   Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om de behoeften en duurzaamheidsdoelen van uw bedrijf te bespreken. Ons team staat klaar om uw werkzaamheden te leren kennen en te helpen bij het identificeren van de beste afvalbeheer- en recyclingoplossingen die zijn afgestemd op uw bedrijf.

Step 2 Versterk uw toeleveringsketen

Versterk uw toeleveringsketen met hoogwaardige, duurzame materialen. Wij bieden betrouwbare toegang tot gerecycleerde en hergebruikte goederen, zodat u zowel aan uw productiebehoeften als aan uw milieuverplichtingen efficiënt kunt voldoen.

Step 3 Ontdek innovatieve oplossingen

Werk samen met ons team om afvalbeheerstechnologieën en -praktijken te implementeren. Wij bieden een reeks innovatieve oplossingen die zijn ontworpen om de kwaliteit van de verzamelde items te maximaliseren.

We helpen u deze oplossingen in uw bedrijfsvoering te integreren, waardoor zowel duurzaamheid als kosteneffectiviteit wordt bevorderd.

Neem vandaag nog contact op met ons zakelijke team.

Contact opnemen
Download

What to know

Welke spullen halen jullie op?

Wij halen herbruikbaretextielwaren op in al onze servicegebieden. Indien er daarnaast nog extra opties beschikbaar zijn voor jouw wijk (zoals boeken, elektronica en speelgoed), vind je deze in de app.

De maximale afmeting per doos of tas is 48 x 32 x 36 cm (een standaard verhuisdoos). Ook hanteren we een maximum gewicht van 10 kg per pakket.

We halen NOOIT op: stofzuigers, batterijen, meubels, lampen, printers, oud papier en/of vieze textielwaren.

Wie zijn uw huidige partners?

Doorverkopen & Promoten: Paagman, Boekenbalie, Schroeder

Proces:
United Repair Centre, Fashion to Fiber, AM Recycling

Investeren: 
Stiching Doen, Rabobank

Wat kunt u uw klant bieden? Hoe heeft dit invloed op uw bedrijf?

Gemakkelijke Planning: Plan eenvoudig afvalophalingen op tijden die passen bij uw bedrijfsvoering, waardoor verstoringen worden verminderd en een soepele workflow wordt gegarandeerd.

Efficiënte Inzameling: Ons professionele team biedt snelle en betrouwbare afvalinzameldiensten, waarbij verschillende soorten afval worden afgehandeld, waaronder recyclebaar afval, organisch afval en gevaarlijke materialen.

Aangepaste Oplossingen: We stemmen onze afvalbeheerplannen af op de specifieke behoeften van uw bedrijf, waardoor optimale verwerking en verwijdering van alle afvalsoorten worden gegarandeerd.