August 18, 2023
 • 
Byewaste

Byewaste maakt duurzaamheid leuk met gamificatie

De sfeer op ons kantoor is feestelijk! We zijn verheugd om aan te kondigen dat de nieuwste versie van de Byewaste app nu beschikbaar is om te downloaden op zowel iOS als Android platforms. 

Deze langverwachte update brengt een gloednieuw en innovatief beloningssysteem met zich mee, waarmee we onze gezamenlijke impact willen maximaliseren. En dat is nog niet alles - ook het startscherm van de app heeft een prachtige make-over ondergaan. 

Heb jij je app al geüpdatet om deze coole functie te ontdekken?

Wat is gamificatie?

Gamificatie (oftewel: Gamification) is een steeds populairdere praktijk in de digitale wereld en verwijst naar het implementeren van game-achtige elementen om gebruikers te betrekken en te motiveren. 

De recente implementatie van deze elementen in de Byewaste app zorgt ervoor dat jouw ervaring interactiever wordt en meer voldoening geeft. Vanaf nu verdien je namelijk punten met het uitvoeren van verschillende acties, zoals het inplannen van pick-ups en het aanraden van de service aan vrienden of familie.

Je score reflecteert de omvang van jouw impact op het milieu. Zo maken we jouw bijdrage meetbaar. In de toekomst zullen de punten bovendien gekoppeld worden aan diverse beloningen, zoals bijvoorbeeld donaties aan duurzame doelen.

De transformatie van de Byewaste App

Bij Byewaste geloven we dat een duurzaam leven leuker én eenvoudiger gemaakt moet worden. Door middel van onze huis-aan-huis-ophaaldienst, wordt het je gemakkelijk gemaakt om je pre-loved spullen een tweede leven te geven. Ons nieuwe beloningssysteem zorgt er daarnaast voor dat het maken van milieubewust keuzes een stuk aantrekkelijker wordt.

Zo wordt je bijvoorbeeld beloond voor het uitruimen van je kledingkast, het delen van onze service met anderen of het inplannen van een pick-up tijdens een duurzame feestdag. Op deze manier wordt je voortdurend uitgedaagd om verspilling tegen te gaan. 

Omarm positieve verandering

De nieuwste make-over van de Byewaste app markeert een belangrijke mijlpaal in ons streven naar het bevorderen van positieve verandering door het stimuleren van hergebruik.

De missie van ons bedrijf is het bieden van een gepaste en gebruiksvriendelijke oplossing voor het reduceren van de rommel om je heen. Hierbij is het doel het vereenvoudigen van de levens van onze gebruikers, terwijl we tegelijkertijd iets doen aan het groeiende afvalprobleem in de hedendaagse wegwerpcultuur. 

Nu we onze service succesvol hebben opgezet in meerdere steden, gingen we op zoek naar een geschikte methode om onze impact verder te vergroten. Het doel was om het gebruik van onze app nóg aantrekkelijker te maken, zodat zoveel mogelijk inwoners zich aansluiten bij onze reis naar een verspillingsvrije toekomst. Zo kwamen we op het idee voor het beloningssysteem.

Met deze verbetering streven we ernaar om jouw impact op het milieu meetbaar te maken, en je in staat te stellen een actieve rol te spelen in het toewerken naar een circulaire samenleving. Ben jij al begonnen met sparen?

Ontdek ons vernieuwde platform!

Het bijwerken van de Byewaste naar de nieuwste versie is eenvoudig. Open jouw app store (iOS of Android), zoek de Byewaste app op en tik op de updateknop. Klaar is kees!

Zodra de update is voltooid, start je de app om het nieuwe beloningssysteem te verkennen en het vernieuwde startscherm te ontdekken. 

Werk je Byewaste app vandaag nog bij en sluit je aan bij ons streven om van de wereld een betere plek te maken! 🌱📱🌍